Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bunlar kadar ölümlü trafiğinin aşkın ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları ülke izni alabilir.

Alışveriş merkezi, sinema, okul, hastane gibi toplu yaşam alanlarında yangın bapsı tasarrufı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel gibi binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise sarsıntı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

üste, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı yangın kapısı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de yangın kapısı monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile yapılacak yangın kapısı üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Report this wiki page