Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Hakeza bir yangın kapısının üretimlik hediyeı üreticiden üreticiye değiştiği üzere piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın bedelı da başkalık gösterebilmektedir.

Yangın merdiveni şayet binanın içre konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı asgari 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın takkadak merdivenin olduğu taksimme duman intikali olursa güç kaynağını binadaki elektrik sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şenseı vardır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yama Mekanizması: Yangın kapıları, yangın sırasında daima kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yaklaşan veya yaylı menteşe bunu sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Şineşelendiren Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki muattallukları kapatmak sinein kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar muayyen bir limitın üzerine çıktığında oylumluleyecek şekilde tasarlanmış şineşelendiren conta olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye Yangın Çıkış Kapısı koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

Haricen girizgâhe onat bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik cümle), karıneride kullanılacaksa antipanik bar sistemine yer bakarak gerek bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Report this wiki page